Nyheder

Tilmelding til Jubilæumsfesten
20. september 2022, 16.50

Kom med til vores store 50 års jubilæumsfest i VBBK!

Det bliver den festlige afslutning på hele jubilæumsdagen, hvor vi skal spise 

og hygge sammen - både nuværende og tidligere medlemmer og unge og gamle.

Køb din billet på:

https://www.holdsport.dk/sport...


Du kan tilmelde dig ved at betale

til Mobilepay:  

192759 (VBBK 50 ÅRS JUBILÆUMSFEST)

Du skal bare overføre beløbet for én af disse kombinationer:

1 x Barn (til og med U13) : 125 kr.

2 x Barn (til og med U13) : 250 kr.

3 x Barn (til og med U13) : 375 kr.

1 x Ung/Voksen : 175 kr.

2 x Ung/Voksen : 350 kr.

3 x Ung/Voksen : 525 kr.

Familiepakke med rabat (2 Voksne, 2 børn under 18) : 550 kr.

1 x Ung/Voksen + 1 x Barn (til og med U13) : 300 kr.

1 x Ung/Voksen + 2 x Barn (til og med U13) : 425 kr.

2 x Ung/Voksen + 1 x Barn (til og med U13) : 475 kr.

Har du brug for at yderligere, så overfør venligst flere gange.Du får : dejlig mad, musik og underholdning og en festlig aften.

Drikkevarer til fornuftige priser købes i baren.

Festen starter kl. 18:00 efter Basketligakampen

Se program for hele dagen på vbbk.dk eller vores facebookside.


Opstartsweekend i VBBK den 3. - 4. september
28. august 2022, 21.49

Alle klubbens ungdomsmedlemmer inviteres til et spændende program i vores traditionsrige Opstartsweekend. Vi håber, at så mange som overhovedet muligt vil møde op til denne weekend, der skal ryste medlemmer sammen på tværs af alder og hold. Søndag skal resten af familien med i hallen når den årlige Jamboree løber af stablen. Her præsenteres alle klubbens hold og der gives tusindvis af high 5's inden det store fællesbillede tages. 

Se de mange aktiviteter her: 


Træningstider 2022/2023
8. august 2022, 15.09

OBS: Tiderne i skemaet er holdenes haltid på selve basketballbanen. De enkelte hold kan have tider, der går ud over dette. Se mere på de enkelte holdsider, eller kontakt træneren,

FIBA Livestats kursus - bliv en del af klubbens statistikcrew!
4. juli 2022, 17.10

Kunne du tænke dig at blive en del af Værløse Basketball Klubs superseje, hurtigtænkende, endnuhurtigeretastende, basketnørdede statistik team?

Så er det nu, du skal slå til. Forbundet udbyder kursus i august/september, så hvis du tager fat i mig senest 20. juli så kan du komme i betragtning til en af pladserne på kurset og blive en del af crew'et der sidder ved liga- og landskampe.

Forudsætninger?: Interesse for basketstatistik og et hurtigt hoved. Og ja, du skal også kunne bruge en computer.

Klub1000: Mød Rasmus Vindfeld!
26. oktober 2021, 17.07

I den kommende tid vil vi, i forbindelse med relanceringen af Klub1000, fortælle hvordan I kan gøre en konkret forskel for vores medlemmer. I dette interview sætter vi fokus på Rasmus Vindfeld, og hvordan du kan gøre en forskel for ham.


Ramus Vindfeld er et velkendt ansigt for mange i klubben. Til dagligt, udover at spille på U19-holdet, kan man også finde ham ved statistikbordet til herrekampene og som hjælpetræner på U7.  

Netop det at være en del af fællesskabet og bidrage til det er en ting, som Rasmus lægger vægt på: 

Det er der, hvor jeg har en kæmpe stor del af min omgangskreds, og det er jo ikke bare sådan, at jeg kun er venner med dem fra mit hold. Det er en klub, hvor man kan lære alle hold over og under én og trænere og bestyrelsesmedlemmer at kende, hvis man har lyst til det. Det er et helt fællesskab, man kan komme med i. Ligesom mange, når de stopper med at spille, bliver de for eksempel trænere, så de kan blive i det fællesskab. 

Gennem basketball har Rasmus fået nogle oplevelser, der vil blive hos ham resten af livetf.eks. da han i sæsonen 2019/20 tog til USA og boede hos den tidligere Værløse-træner Ty McGregor: 

Jeg tog til USA og spillede en masse basket. Det har givet helt vildt meget modenhed at skulle være væk et helt år fra mor, far og søskende. Også det at skulle leve med nogle mennesker, jeg aldrig havde mødt før, og skulle passe ind i det. 


For dem, der kender Rasmus, er nogle af de ting, der skinner igennem ved ham, hans modenhed og det ansvar, han tager. Selv tilskriver Rasmus udviklingen til at have haft nogle forskellige trænere, som har været fuldstændigt engagerede lige så meget i min person og min udvikling som i basketdelenJeg har lært at tage ansvar for mit hold og for mig selv og for udviklingen. Det har givet utrolig meget, også modenhed. Måske tidligere, end hvis jeg bare gik rundt og ikke lavede noget.” 

Afslutningsvist udtaler Rasmus: 

Jeg drømmer om at spille på herreholdet. Jeg har altid set dem spille, lige siden jeg var lille. 

Og mon ikke, med lidt hårdt arbejde, at dette kan blive en realitet?  

Med din hjælp kan vi udvikle de dygtige og engagerede trænere, som har haft så stor betydning for Rasmus udvikling. Samtidigt kan vi give bedre forhold til vores ungdomsspillere og børnehold, så vi kan få endnu flere med i et fantastisk fællesskab, længe efter man stopper som spiller. 


Du kan hjælpe Rasmus og vores andre medlemmer med at realisere deres drømme, ved at melde dig ind i Klub1000. Det eneste du skal gøre er, at vælge dit medlemskab og overføre kr. 1000 ,- på MobilePay på:

KLUB1000 VIP: 871774

KLUB1000 Junior: 864739

KLUB1000 Erhverv: 817879


I tvivl om hvilket medlemskab der passer til dig? Læs mere om medlemskaber og Klub1000 lige her.

Giv Rasmus et skulderklap med på vejen for hans indsats i klubben og hans bidrag til, at andre unge får de samme muligheder som ham selv!


CAMP I EFTERÅRSFERIEN - TILMELDING ER ÅBEN!
19. september 2021, 10.58

Så er vi klar til at invitere alle basketballspillere født i 2009-2014 til vores camp! Det bliver tre sjove dage i Søndersøhallen med klubbens dygtige ungdomstrænere, der vil sørge for fede øvelser, lege og konkurrencer. Landkøkkenet sørger for lækker frokost alle tre dage, så du kan roligt lade madpakken blive hjemme! 


Vi ses i efterårsferien!


Klik på linket og send din tilmelding ind i dag!

https://www.dgi.dk/basketball/...
VBBK OPSTARTSWEEKEND: PROGRAM FOR LØRDAG D.4 SEPTEMBER! 🏀
29. august 2021, 20.19

Lørdag d.4 September bliver den store uddannelsesdag, hvor både trænere og spillere skal arbejde med deres basketballfærdigheder på hhv. camps og kursus.💪


For U5-U7 vil der mellem 9:00-10:00 være minicamp, åbent hus, og familiebasket - og selvfølgelig kommer Basketligaspillerne forbi! Det bliver en super hyggelig time, hvor de helt små kan nyde basketball og kvalitetstid med deres forældre. 👨‍👩‍👧‍👦🏀


For U9-U11 står den på camp mellem 10:30-12, hvor der bliver trænet teknik og spillet kampe. Her er der også åbent hus - alle er velkommne! Der kommer til at være fart på, og masser af sjov og læring. 😎


U13-U15 har både camp og dommerkursus, mellem 10:00-14:00. Her får spillerne fornøjelsen af at træne teknik og spille kampe, men også en mulighed for at udvikle sig på en anden side af basketball. Det bliver spændende og lærerigt! 👌


De ældste i vores ungdomsafdeling, U17-U19, skal også på dommerkursus, men får også prøvet sig af ved ved fysiske test. Her kan de lære endnu mere om fysisk træning, og udvikle sig på dette område. Dette foregår mellem 12:00-16:00. 🏋️‍♀️🏋️


Sidst men ikke mindst skal trænerstaben på workshop mellem 9:00-12:00, og lære mere om SMART Basket. 📖


Husk også, at caféen er åben hele weekenden, hvor man kan købe snacks, kaffe og andet godt! 😋


VI glæder os til at se jer alle til en sjov og lærerig dag, sammen med hele VBBK! 💙

#WeAreOne
VBBK OPSTARTSWEEKEND: PROGRAM FOR SØNDAG D.5 SEPTEMBER! 🏀
27. august 2021, 14.09

VBBK OPSTARTSWEEKEND: PROGRAM FOR SØNDAG D.5 SEPTEMBER! 


Så er programmet fastlagt for søndagen i vores opstartsweekend! De sidste detaljer ved lørdagens program er ved at blive taget hånd om, og udkommer inden for få dage.


Søndag d.5 September bliver den helt store sociale dag, med start kl. 10 i Søndersøhallen. Vi lægger ud med Jamboree, hvor alle holdende præsenteres og man kan møde alle de andre VBBK'ere!


Derefter spilles der 3x3 turnering for årgangene 2003-2012, med vores Basketliga-spillere som trænere. Der er selvfølgelig en masse fede præmier på højkant!


Imens de unge knokler på banerne, er der møder og kurser for trænere, frivillige, og forældre - hvor der arbejdes med fortsat at drive udviklingen i klubben, og at give vores børn og unge de absolut bedste vilkår for at spille basketball i VBBK. 

Kl. 13 er der grillarrangement på banerne ude foran hallen, hvor Værløses bedste burgere og pølser serveres, og til dessert spiller ligaholdet træningskamp, hvor man kan heppe og se vores Blue Hawks i aktion.


Vi håber på at se alle vores VBBK'ere, og en masse nye ansigter i Søndersøhallen både lørdag og søndag d.4-5 September!


#WEAREONE


TRÆNINGSTIDER 2021-2022
15. august 2021, 22.00

DER KAN FOREKOMME ENKELTE ÆNDRINGER

Der kan forekomme enkelte ændringer.

OLIVIA I TOPFORM TIL NORDISKE MESTERSKABER
15. august 2021, 21.59

Olivia fra VBBK’s U17 damehold spillede basketball på højt niveau til NM. Faktisk så højt niveau, at hun efter turneringen kunne kalde sig topscorer for det danske landshold med 10,4 points per kamp, suppleret med 5,6 rebounds per kamp.

Danmark havde en hård turnering, hvor det blev til 0 sejre og 5 nederlag, men ikke desto mindre var det en lærerig oplevelse for de danske piger.

Stort tillykke til Olivia med den flotte præstation!

PRESSEMEDDELELSE
30. august 2020, 20.08

PRESSEMEDDELELSE

VBBK får støtte til Opstartsweekenden!

Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan VBBK nu sætte gang i Opstartsweekenden.

Værløse Basketball Klub har fået 25.000 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan VBBK se frem til at lave en super fed weekend for klubbens medlemmer.

Udvalget for Opstartsweekenden ser især frem til at klubben nu kan få lavet en fed start på sæsonen:

”Grundet Covid-19 fik vi ikke afsluttet sæsonen på vanlig vis, så derfor blev vi hurtigt enige om at vi ville gøre alt for at starte denne sæson på en ekstra fed måde. Nu kan vores medlemmer, spillere og trænere, se frem til uddannelse og kurser i samarbejde med Danmarks Basketball Forbund, en masse træning & spil, og den bedst mulige start på denne sæson.”

I klubben glæder formanden Merete Nørby og de ca. 400 medlemmer sig over at kunne komme i gang med opstarten – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

”I VBBK er vi meget glade og taknemmelige for bevillingen, som gør det muligt for os at gennemføre Opstartsweekenden som en flot start på sæsonen. Børne- og ungehold samt eliten, trænere, forældre og supportere får lejlighed til at mødes til tip-off af sæsonen. At mødes på tværs underbygger det vi vil, nemlig: Fællesskab, Oplevelser & Udvikling. Tak for at I hjælper os til at styrke vort fællesskab og få endnu flere med i VBBK-familien.”

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

Klubben har modtaget bevillingen på 25.000 kr. fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Om DIF og DGI's foreningspulje

· Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen · Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på www.medlemstal.dk

· Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider

#WEAREONE

TILMELD DIG VBBKs SOMMERCAMP
29. juni 2020, 14.49

De første trænere på VBBK Sommer Camp er klar! Og flere er på vej! Deltagerne kan godt glæde sig til at blive forkælet i uge 31 når vi afholder en længe ventet camp.

Susie Heede og Mads Andersen koordinerer campen og sørger for indhold og program, samt al praktikken kører som smurt.

Sergio Rodríguez González glæder sig utrolig meget til at stå for den fysiske del. Han kommer både til at være omkring de yngste og de ældste på campen og hvis skulle være så uheldig at få skavanker i løbet af ugen, så er man også i sikre hænder!

Andrea Heede-Andersen, som har været en del af VBBK det meste af hendes liv, glæder sig til at give noget videre til den næste generation af spillere. Steen Guido, Sportschef i DBBF og mangeårig VBBKer, kigger forbi en af dagene - i hans ellers travle program - hvor han kommer til at have en session med den ældste gruppe. Mikkel Bach er lidt af en hal-rotte og han ser frem til at dele ud af sine kvaliteter til de yngre deltagere.

Og bare rolig ... der er flere på vej!

Men husk at tilmelde dig! Og ta' endelig dine holdkammerater med 💪🏀

Årgang 2005-2012: https://www.holdsport.dk/sports_schools/1244

Årgang 2001-2004 (der er 7 pladser tilbage): https://www.holdsport.dk/sports_schools/1245

#WEAREONE

Opstartsweekend d. 5 og 6 september
29. juni 2020, 14.43

VI SKYDER DEN NYE SÆSON IGANG MED ET BRAG!!

I den første weekend i september slår vi flere af vores succesfulde events sammen.

  • Vi fik ikke afsluttet sæsonen med en sommerfest – den kommer i september.
  • Vores Jamboree med præsentation af alle hold og 3x3 turnering – den kommer i september.
  • Uddannelse af klubbens trænere, spillere og forældre i trænergerningen, dommer/dommerbordsgerningen og holdleder-gerningen – det kommer i september.
  • Mini-camps, sponsor-kom-sammen, tøjsalg, afsløring af nye spændende projekter – det kommer alt sammen i den weekend!

Det bliver en weekend for ALLE – om man spiller, er forældre, kender nogen der er i klubben, tidligere VBBK’ere. En håndfuld trænere er allerede gået i gang med planlægningen til den store weekend og I hører helt sikkert mere til os i løbet af de næste par måneder.

Nye medlemmer til VBBK-familien
20. november 2019, 10.56

SÅ ER VI OVER 300!


Ved årsskiftet sidste år var vi 280 registrerede medlemmer.
I dag har vi nået kontingentbetaling nummer 308, så det er altså en fremgang på 8 %!

Vores nye medlemssystem Holdsport har hjulpet os rigtigt godt med at få registreret alle "gamle" medlemmer, men vi kan også se, at vi får mange nye medlemmer for tiden!
Stor tak til alle trænere, holdledere og forældre, der hjælper til derude for at skabe så gode rammer, at endnu flere får lyst til at være med!


OG SÅ EN BØN TIL ALLE: OPDATÈR FØDSELSDATO OG ADRESSE i Holdsport!
Gå ind på din holdsport profil og opdatér din fødselsdato og din adresse, hvis det mangler. Disse oplysninger er HELT NØDVENDIGE for vores medlemsregistrering og for at vi kan få del i de kommunale tilskud, der gør, at vi blive ved med at gøre Værløse Basketball Klub til det bedste sted at være!


På vegne af bestyrelsen

PS: Skulle der nu være en enkelt (!), der IKKE har fået betalt kontingentet, så er det sidste chance nu :-).

Kan du ikke komme i hallen - kan du se kampen på FANSEAT!!
25. september 2019, 22.43

Følg Basketligaen på Fanseat!

Kan du ikke komme i hallen, kan du se kampen på Fanseat
"Blue Hawks bliver streamet på Fanseat"

Fanseat_Basketligaen_Video Teaser.mp4

Korrekt oprettelse af forældreprofil
25. september 2019, 21.04

Kære alle

Vi oplever lidt problemer med forældre, der opretter sig som spillere på barnets hold :-)

Vil man gerne have en forældreprofil, så man kan følge med i/styre barnets Holdsport, er her en kort vejledning:

Hvis I som forældre selv har en holdsportsprofil/Log-in:

Log in med jeres egen profil -> Profilindstillinger -> Forældeprofil -> Tilnyt profil -> Indtast jeres barns brugernavn og kode

Hvis ikke i som forældre har en forældreprofil: 

I kan I få jeres egen profil tilnyttet jeres datter/søn ved at logge ind på jeres datters profil og gøre følgende: Profilindstillinger -> Forældeprofil ->  Opret forældreprofil Hvis ikke i kender jeres barns brugernavn og kode, kan I be' træneren om at sende en nulstillingsmail.

Går det fortsat ikke er I velkommen til at skrive til Rasmus Thomsen - rasth26@hotmail.com

Med venlig hilsen

VBBK

Få hurtig og kompetent behandling af skader
25. september 2019, 20.59

FÅ HURTIG BEHANDLING AF SKADER - ELLER ANDEN BEHANDLING

KLUBAFTALE MED ABFYS I VÆRLØSE

Værløse Basketball Klub har for sæsonen 2019-2020 indgået samarbejde med

ABFys og Sportsklinik

Ryetvej 26

3500 Værløse

ABFys tilbyder at du AKUT kan få vurderet en skade. Så hvis du får en sportsskade kan du ringe og bestille tid hos ABFys til en vurdering indenfor 24 timer – alle ugens dage! Vi har fået en rigtig god klubaftale, så den første konsultation koster 350 kr. og efterfølgende behandlinger koster 250 kr. Du kan også bestille almindelige behandlinger – f.eks. massage til kun 250 kr. pr. gang. Du afregner selv direkte med ABFys.

Du vil måske endda blive behandlet af vores egen Sergio, han vil nemlig blive tilknyttet klinikken.

Du kan booke via hjemmesiden: www.abfys.dk

Tilbuddet gælder alle medlemmer af Værløse Basketball Klub.

HOLDSPORT - nye og gamle medlemmer
1. maj 2019, 16.26

Har du lyst til at spille basketball i VBBK, kan du finde information om vores klub her på hjemmesiden og se hvilket hold, du skal tilmelde dig.

Vi bruger Holdsport som administrationssystem og det er derfor altafgørende at ALLE  vores medlemmer (nye som gamle) har oprettet en Holdsportsprofil og tilmeldt sig det relevante hold.

  • Husk man kan bruge en evt. eksisterende Holdsportsprofil

Oprettelse Holdsport