Velkommen til VBBK Elite

Værløse Basketball Klub (forkortet VBBK) deltager med vores 1. senior herrer og 1. senior damer i de bedste rækker i toppen af dansk seniorbasket, henholdsvis Basketligaen og Dameligaen.

For Værløse Basketball klub er det en del af vores overordnede talentudviklingsstrategi, at vi udvikler vores egne talenter. Derfor er vores ligahold overvejende ledet at spillere som har spillet i VBBK fra de var helt små. Vi er meget stolte over at kunne skabe rammer for at talentfulde danske spillere, kan få mulighed for at konkurrere blandt de bedste. Har du lyst til at støtte dette arbejde, kan du kontakte os for en dialog, hvad enten det er eksponerings-sponsorat, produkt/event-sponsorat eller anden støttemulighed. Send en mail til VBBK Elite (elite@vbbk.dk), eller ved at klikke her.

Når VBBK spiller ligekampe på hjemmebane foregår det på vores hjemmebane i Søndersøhallen, Kirke Værløsevej 50, 3500 Værløse. For datoer og tider henvises til enten vores Facebook-side (facebook.com/vbbk.dk), eller de respektive ligasider Basketligaen.dk og Dameligaen.dk.

Som medlem i VBBK har du gratis adgang til alle hjemmekampe i sæsonen, såfremt du medbringer dit sæsonkort. Har du ikke modtaget et sådan, bedes du henvende dig til din træner. Kortet giver adgang til både dig, dine venner og din familie. For ikke-medlemmer er prisen 40,- kr. for en voksen, og 10 kr. for et barn.

Vi glæder os til at se dig/jer i hallen!

VBBK ELITE