Velkommen til VBBK Elite

Værløse Basketball Klub (forkortet VBBK) deltager med vores 1. senior herrer og 1. senior damer i de bedste rækker i toppen af dansk seniorbasket, henholdsvis Basketligaen og Dameligaen.

For Værløse Basketball klub er det en del af vores overordnede talentudviklingsstrategi, at vi udvikler vores egne talenter. Derfor er vores ligahold overvejende ledet at spillere som har spillet i VBBK fra de var helt små. Vi er meget stolte over at kunne skabe rammer for at talentfulde danske spillere, kan få mulighed for at konkurrere blandt de bedste. Har du lyst til at støtte dette arbejde, kan du kontakte os for en dialog, hvad enten det er eksponerings-sponsorat, produkt/event-sponsorat eller anden støttemulighed. Send en mail til VBBK Elite (elite@vbbk.dk), eller ved at klikke her.

Når VBBK spiller ligekampe på hjemmebane foregår det på vores hjemmebane i Søndersøhallen, Kirke Værløsevej 50, 3500 Værløse. For datoer og tider henvises til enten vores Facebook-side (facebook.com/vbbk.dk), eller de respektive ligasider Basketligaen.dk og Dameligaen.dk.

INFO VEDR.  ENTRE TIL ELITEKAMPENE

Alle klubbens medlemmer kommer gratis ind, man skal blot vise sin holdsportsprofil ved indgangen.

Alle VBBK-forældre kommer gratis ind, man skal blot vise sin forældreprofil (tilknyttet til sit barn) fra holdsport ved indgangen.

Alle elitekampene er lagt ind på holdsport, så de indgår i det enkelte holds kalender. - Vi gør en ekstra indsats til Blå Træning i forhold til at informere spillerne om hvornår der er kamp. 

Priser: - 40kr for voksne, 10kr for unge u.18 år, børn u. 10 år er gratis - Hvis nogen vil købe et sæsonkort, så koster det 400kr og gælder til samtlige hjemmekampe i Dameligaen og Basketligaen, både i grundspil, mellemspil og slutspil, semifinaler og finaler 🙂 Man køber det ved at oprette en profil på holdsport under holdet VBBK årskort. 

Skoler, gymnasier med mere - tag kontakt via kontaktinfo på hjemmesiden, så laver vi en aftale

Vi glæder os til at se dig/jer i hallen!

VBBK ELITE